Katalóg produktov
Your Cart

Multifunkčná šatka BUFF Fire Resistant [Professional]
Paris Blue

Paris Blue
Professional Vypredané
Multifunkčná šatka BUFF Fire Resistant [Professional]
Paris Blue
Multifunkčná ohňovzdorná šatka vyrobená z antistatickej tkaniny Nomex® najvyššej kvality, ideálna pre pracovníkov, ktorí potrebujú ochranu pred tepelnými rizikami spôsobenými teplom a plameňmi a aj ako ochranu pred potenciálne výbušným prostredím. V..
43,95 €
Bez DPH: 36,63 €
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Značka: BUFF®
  • MATCH kód: 101329
Väčšinu objednávok expedujeme do 24 hodín
Viac ako 20.000 položiek skladom

Multifunkčná ohňovzdorná šatka vyrobená z antistatickej tkaniny Nomex® najvyššej kvality, ideálna pre pracovníkov, ktorí potrebujú ochranu pred tepelnými rizikami spôsobenými teplom a plameňmi a aj ako ochranu pred potenciálne výbušným prostredím.

Vďaka svojej všestrannosti a elasticite je možné túto nehorľavú šatku nosiť v rôznych polohách, aby sa rozšírila ochranná zóna. Navyše je vďaka mäkkej a bezšvovej tkanine veľmi príjemná na dotyk a pohodlná na nosenie.

Ideálne pre pracovníkov v petrochemickom, ropnom a plynárenskom priemysle.

Ochrana pred kontaktným teplom, plameňmi, tepelnými rizikami a inými potenciálne výbušnými látkami.

Vyrobená z ohňovzdornej a antistatickej tkaniny Nomex®, ktorá ponúka vysokú úroveň certifikovanej ochrany proti ohňu. Ultra strečový materiál pre väčšie pohodlie a všestrannosť.

Materiál

Antistatická - certifikovaný výrobok, ktorý obsahuje ochrannú tkaninu s elektrostatickými vlastnosťami, aby sa zabránilo hromadeniu elektrostatických nábojov, ktoré môžu prípadne vytvárať iskry. Iskra môže za určitých okolností spôsobiť požiar alebo výbuch.

Fire Resistant - ohňovzdorná tkanina testovaná a certifikovaná na ochranu proti teplu a plameňom.

NOMEX® - je meta-aramidové vlákno vynájdené a vyrobené spoločnosťou DuPont™. Má vlastnosti spomaľujúce horenie, je odolný voči vysokým teplotám a na vzduchu sa neroztopí, nekvapká ani nehorí. Táto vysoká úroveň ochrany je zakomponovaná do molekulárnej štruktúry vlákna, nie je chemický, čo znamená, že je teplu a plameňom odolný. Je tiež prirodzený a trvalý a vydrží odevu po celú dobu jeho životnosti. Odevy vyrobené s materiálom NOMEX® okrem svojej odolnosti voči extrémnym teplotám ponúkajú aj vďaka svojej pokročilej termotechnológii optimálny komfort a odolnosť.

Zloženie: 87% M-Aramid Nomex®, 5% P-Aramid Kevlar®, 4% Elastan, 4% Carbon Fiber P-140

Certifikácia

Produkt certifikovaný ako osobné ochranné prostriedky proti vystaveniu teplu, alebo plameňu v súlade s nariadením (EÚ) 2016/425, s certifikáciou typovej skúšky EÚ v súlade s normami EN ISO 13688:2013

Ochranný odev – všeobecné požiadavky; a EN ISO 11612:2015 proti rizikám tepelnej horľavosti (A), konvekčného tepla (B), sálavého tepla (C) a kontaktného tepla (F) s úrovňou výkonu špecifikovanou pre každý výrobok.

Produkt certifikovaný ako osobný ochranný prostriedok proti riziku akumulácie elektrostatického náboja na prevenciu zápalných výbojov v súlade s nariadením (EÚ) 2016/425, ktorý získal certifikát EÚ skúšky typu v súlade s normami EN ISO 13688:2013

Ochranný odev – všeobecné požiadavky ; EN 1149-5:2008 alebo EN1149-5:2018 Ochranný odev disipujúci elektrostatický náboj.