Katalóg produktov
Your Cart

Nákrčník BUFF Windproof Reflective [Professional]
Yellow Fluor

Yellow Fluor
Professional Vypredané
Nákrčník BUFF Windproof Reflective [Professional]
Yellow Fluor
Táto šatka je navrhnutá tak, aby poskytovala ochranu v chladnom vonkajšom prostredí a v situáciách so silným alebo miernym vetrom, a obsahuje membránu Gore® Windstopper, ktorá blokuje priechod vetra, okrem toho, že odpudzuje vodu, zabraňuje kontaktu ..
39,95 €
Bez DPH: 33,29 €
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Značka: BUFF®
  • MATCH kód: 101324
Väčšinu objednávok expedujeme do 24 hodín
Viac ako 20.000 položiek skladom

Táto šatka je navrhnutá tak, aby poskytovala ochranu v chladnom vonkajšom prostredí a v situáciách so silným alebo miernym vetrom, a obsahuje membránu Gore® Windstopper, ktorá blokuje priechod vetra, okrem toho, že odpudzuje vodu, zabraňuje kontaktu s pokožkou a znižuje vplyv chladu.

Táto vetruodolná šatka je vyrobená z recyklovaného polyesteru je veľmi mäkká a príjemná na dotyk, elasticita tiež zvyšuje úroveň pohodlia pri práci. Okrem toho dobrý odvod vlhkosti a priedušná tkanina zabraňujú koncentrácii potu a vytváraniu pocitu chladu alebo zníženia telesnej teploty.

Ideálna je pre pracovníkov, ktorí vykonávajú outdoorové aktivity v chladnom a veternom prostredí.

Pomáha udržiavať telesnú teplotu v chladnom prostredí. Niektoré dizajny obsahujú dva reflexné pruhy 3M ScotchliteTM pre ešte lepšiu viditeľnosť.

Kombinuje recyklované mikrovlákno s membránou Gore® Windstopper.

Zloženie: 95% Polyester, 3% Elastan, 2% PTFE

Certifikácia

Platí pre tkaninu Gore-Tex®.

Produkt certifikovaný ako Osobné ochranné prostriedky proti minimálnym rizikám chladu v súlade s Nariadením EÚ 2016/425.

Výrobky označené týmto symbolom boli testované na ochranu proti minimálnym rizikám vyplývajúcim z chladu v chladnom prostredí, ktoré sa vyznačuje možnou kombináciou vetra a vlhkosti pri teplote medzi -5ºC a 10ºC vrátane, v súlade s nasledujúcimi testovacími normami: SK ISO 13688:2013

Ochranné odevy – Všeobecné požiadavky; a tkanina v súlade s normami EN ISO 11092:2014 (Rct), EN ISO 9237:1995 (AP- Priepustnosť vzduchu) a EN ISO 13938-2:1999 (prasknutie tkaniny).

Platí len pre fluórové a/alebo reflexné vzory.

Produkt s ochrannými vlastnosťami proti rizikám spôsobeným nízkou viditeľnosťou.

Vlastnosti zlepšenej viditeľnosti boli testované na tkanine v súlade s nasledujúcimi testovacími normami: chromatická súradnica, CIE 15; stálosť farieb fluorescenčného materiálu, kontrasty a kombinácie, ISO 105-X12 (stálosť farby pri odere), ISO 105-E04 (stálosť farby pri potení), ISO 105-C06 (stálosť farby pri domácom praní); fotometrické vlastnosti retroreflexných a kombinovaných materiálov (CIE 54.2)